Get Adobe Flash player

Service & Onderhoud    Service & Onderhoud op Locatie    Service & Onderhoud bij Ystral

Tijdens de levering van een complete installatie of slechts enkele componenten, maakt Ystral Benelux graag van de gelegenheid gebruik om zich te onderscheiden van de concurrentie. Door het nakomen van de afgesproken levertermijn, montage/assemblage momenten en trainingen voor het personeel, streeft Ystral Benelux er naar om de verwachtingen van de klant waar te maken.

Onderhoudscontract1188915255_3165

Voor sommige bedrijven is het van belang dat machines altijd inzetbaar zijn. Ystral Benelux springt hier op in door het aanbieden van een onderhoudscontract. In het onderhoudscontract worden vaste intervallen afgesproken waarop het onderhoud plaats moet vinden, om er voor te zorgen dat de machines naar behoren blijven werken.

24/7 Service

Een extra optie bij deze onderhoudscontracten is de 24/7 service. Mocht er onverhoopt om welke reden dan ook iets kapot gaan aan de machine, staan de mensen van Ystral Benelux 24/7 voor u klaar om het te repareren. Hierdoor is het mogelijk om de beschikbaarheid van machines tot wel 99,9% te verhogen. Dit leid tot een minimale productieuitval.

Mogelijkheden

Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk. Om te kijken welke mogelijkheid bij u past, kunt u contact op nemen met Ystral Benelux. Aan de hand van dit contact zal er voor u gekeken worden welke vorm het beste bij u past. Daarna zal een passende offerte geleverd worden in de vorm van een onderhoudscontract.